Házirend

Home   »   Házirend

Házirend

Hogy biztosítsuk az Ön / Önök kellemes pihenését, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.
A szállás igénybevételével a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Szolgáltató neve: Füzesi Papa Vendégháza
Elérhetősége: +36 20 3667384
Szálláshely címe: 6326 Harta, Arany János u. 88.

NTAK Szállás regisztrációs szám: MA23083499

1. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonossal ismertetni az adatfelvételhez szükséges személyes adatokat, regisztrációhoz átnyújtani a személyazonosító okmányait.

2. A Vendégek az apartmant csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.

3. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

4. A szállást érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, elhagyni 10:00-ig lehet. Későbbi távozásra csak előre egyeztetés után van lehetőség. (hosszabbítási díj 1.000,- Ft/óra)

5. A vendégház rendelkezik parkolóval a zárt udvaron, kérjük, hogy lehetőség szerint ne az utcán parkoljanak.

6. Vendégeink érkezéskor 1db kapunyitót és 1db szobakulcsot kapnak, mivel a tulajdonosok nem tartózkodnak a házban. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a kaput és a szobát mindig zárják.
Kérjük, a távozás napján, az apartman elhagyásakor a kulcsokat hiánytalanul visszaadni szíveskedjenek! Elvesztése esetén, kulcsonként 10.000 Ft-ot, számítunk fel, mivel zárcserét hajtunk végre.

7. A vendégházban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak. 14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a vendégházban. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért. Vendégházaink szolgáltatásait 14 év alatti vendég csak szülői vagy más, az általa megbízott cselekvőképes személy kíséretében veheti igénybe.

8. Az épületben dohányozni tilos! Cigarettázni a kertben, a kijelölt helyen megengedett.

9. Állatbarát szállás vagyunk.. Az állattartó köteles gondoskodni, hogy a kutyus közterületre felügyelet nélkül ne juthasson ki. A kutyus által okozott károkért (kertben és házban egyaránt) az állattartó tartozik felelősséggel. Az állattartó köteles kutyusát úgy tartani, hogy az a szomszédok nyugalmát ne zavarja, anyagi kárt ne okozzon, testi épséget és egészséget ne veszélyeztessen. Az állattartó köteles gondoskodni arról, hogy a kutyus a vendégház kertjét ne szennyezze. A kutyus által okozott szennyeződés azonnali eltávolításáról az állattartó köteles gondoskodni.

10. A házban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

11. A szállás területén okozott kárt (legyen szó ingóságról vagy az ingatlanban tett kárról) a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

12. A házirend megsértése miatti szálláslemondás esetén a vendég a befizetett díjat nem kapja vissza, függetlenül a rövidített időszaktól.

13. Hartán az idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj 18 éven felül, melyet a vendégnek a szállásdíjon felül kell megfizetni.

14. A vendégházakban Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes. A vendég a Wifi csatlakozás jelszavát a bejelentkezéskor, a kulcsok átvételével egy időben kapja meg. A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja. A Wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

15. A szomszédok és a falu nyugalma érdekében a kertben 23:00 óra után tilos a hangoskodás, zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység, hangeffektusok keltése, a szobában zavaró hangerejű televíziózás, rádiózás stb. A vendégház területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját; zaklatásnak minősül vagy minősülhet, alkalmas mások megfélemlítésére. Az üzemeltető jogosult figyelmeztetni a rendbontó és/vagy hangoskodó vendéget. Az üzemeltető jogosult a vendéget a vendégházból visszafizetési és/vagy kártérítés kötelezettség nélkül haladéktalanul kiutasítani. Üzemeltető kizárja a felelősségét minden olyan sérelemért, amelyet a vendég magatartása okoz más vendégnek.

16. A Vendégnek lehetősége van babafelszerelést igényelni, (babakád, kiságy, wc-szűkítő).

17. A jakuzzi és infraszauna előre egyeztetve, térítés ellenében használható. Használat előtt és után kötelező a tusolás. Az erre vonatkozó kiírt házirendet minden vendégnek kötelessége betartani.

18. Egy hétnél hosszabb tartózkodás estén lehetőség van az ágynemű/törölköző cseréjét illetve takarítást kérni.

19. Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

(A szálláshelyen, amennyiben azt a hatályos jogszabályok előírják, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, valamint ezen vendégeink felügyelete alatt lévő, 18. életévüket be nem töltött személyeket tudunk fogadni.)

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Leitert Ottó – Füzesi Krisztina
Füzesi Papa Vendégháza

Szabad időpontok keresése

Accommodation 98585 not found.